FRAKT


VI HAR FAST LAV PORTO FRA KR 49,- OG FRI FRAKT PÅ ALLE BESTILLINGER OVER KR 800,- I NORGE.

I kassen velger du det fraktalternativ som passer best for deg!

Vi tilbyr:

Frakt uten sporing: kr 49,-

Frakt med sporing: kr 89,-

Gratis frakt på ordre over kr 800,-

Og kjøper du KUN oppskrifter er det ingen fraktkostnader.
Da velger du bare det kostnadsfrie fraktalternativet: "DIGITAL OPPSKRIFT" i kassen og vi sender deg oppskriten(e) i PDF på mail.
(Det er ingen angrerett på digitale oppskrifter). 

 

FORSENDELSE


Vi tilstreber at alle ordre pakkes og sendes fra oss påfølgende arbeidsdag etter din bestilling er mottatt. I forbindelse med salgskampanjer må noe lengre leveringstid påregnes. Hvis varen du har bestilt mot formodning ikke er tilgjengelig på lager vil vi kontakte deg.

For pakker med sporing:
Når varene er pakket sender vi en leveringsbekreftelse pr e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes fra oss før Bring/Posten mottar din forsendelse om du har valgt frakt med sporing. Det kan derfor ta noe tid før pakken kan spores. For å spore din forsendelse må du benytte pakkesporingstjenesten på Posten sine hjemmesider www.posten.no.

 

LEVERING


Transportselskapene har normalt 1-3 virkedagers leveringstid i Norge (avhengig av hvor du bor i landet). 

For pakker med sporing:
Bring/Posten gir deg beskjed når pakken kan forventes levert/hentes. Hvis du har registrert ditt mobilnummer vil du bli kontaktet når varen nærmer seg utlevering. Avhengig av forsendelsens størrelse vil du enten motta leveransen direkte i din postkasse eller via nærmeste postkontor. Dersom din forsendelse utleveres via nærmeste postkontor vil du enten motta en elektronisk melding eller en du vil motta en hentelapp i postkassen.

Du har to ukers frist til å hente pakken din på utleveringsstedet som er angitt på hentelappen. Gjør du ikke det vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er i henhold til Postens bestemmelser. Hvis forsendelsen ikke hentes fraskriver du retten til angrerett (Angrerettloven §11 og §13) og vil bli fakturert med et gebyr basert på gjeldende sats i henhold til Posten. 

 

 

FORSENDELSER TIL SVALBARD


Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Som følge av dette vil leveranser til Svalbard bli belastet med den til enhver tid gjeldende sats i henhold til Postens prisliste.